Başaran İlkokulu
BAŞARAN MAH. BAŞARAN KÜME EVLERİ BAŞARAN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 23 DERİK / MARDİN

VİZYON

Çocuklarımızın geleceklerini inşa ettikleri eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

Soba

Servis yok.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Derik ilçesine 31 km, Mardin iline ise 68 km uzaklıktadır. Merkeze ulaşım için dolmuş v.s yoktur. Öğretmenimiz ancak kendi aracı ile ya da yakın okulların servis araçları ile merkeze gidip gelebilir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Başaran Köyü 25-30 haneden oluşmakta olup 18 yaş altı birey sayısı hane sayısına göre oldukça fazladır ve 100 civarındadır.